Belangrijke Ehizibue signeert nieuwe verbintenis in Zwolle

2 september 2017, 13:17

Kingsley Ehizibue en PEC Zwolle hebben elkaar gevonden in een nieuwe overeenkomst, zo maken De Blauwvingers zaterdag wereldkundig. De 22-jarige vleugelspeler heeft zijn contract bij de club met twee jaar verlengd, waardoor hij nu tot 2020 vastligt in Overijssel.

Ehizibue is een belangrijke speler voor PEC en maakte dit seizoen al drie keer de negentig minuten vol in de Eredivisie. In totaal staat op 63 optredens en zeven goals voor PEC Zwolle. Hij is tevreden met het contractnieuws. "Ik ben blij dat ik mijn contract heb kunnen verlengen bij PEC Zwolle. Ik zie een mooie toekomst tegemoet bij de club waar ik mijn debuut in het betaald voetbal heb gemaakt en hoop op nog eens drie fantastische jaren", stelt Ehizibue.

Ook de directie is enthousiast, geeft technisch directeur Gerard Nijkamp aan in het statement. "Het is goed dat jongens die de volledige jeugdopleiding bij PEC Zwolle hebben genoten - en dat heeft Kingsley – aan boord blijven. Met Ehizibue hebben we een speler in huis die al veel stappen heeft gezet en er nog meer kan gaan maken. Het is mooi dat deze speler behouden blijft voor de club PEC Zwolle. Daar ben ik dan ook heel blij mee."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen