Almere haalt Van der Heijden, ook Menig verlaat Ajax

31 augustus 2017, 21:46

Dennis van der Heijden duikt weer op in de Jupiler League. Nadat hij afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Volendam speelde, maakt hij nu de definitieve overstap naar Almere City FC. Die club plukt hem weg bij ADO Den Haag.

De twintigjarige spits heeft voor één seizoen getekend, met de optie op een extra seizoen. "Ik ben heel blij om bij Almere City te gaan voetballen. Dit is voor mij de juiste plek om een mooi jaar te beleven", legt de voormalig pinchhitter van ADO uit. "Ik heb twee gesprekken gehad met trainer Jack de Gier en daar sprak veel vertrouwen uit. Dat kan mijn prestaties alleen maar ten goede komen. Ik zou tevreden zijn wanneer we met deze club een periodetitel winnen of bij de bovenste ploegen in de Jupiler League eindigen."

Net als Robert Muric vertrekt ook Queensy Menig bij Ajax, de buitenspeler gaat deze zomer op de Franse toer. De buitenspeler, die eerder gestald werd bij PEC Zwolle, heeft zich verbonden aan FC Nantes. In Amsterdam kwam Menig niet verder dan vijf wedstrijden in de hoofdmacht.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen