ADO neemt talentvolle Groothuizen over van Ajax

31 augustus 2017, 16:52

Op de slotdag van de transfermarkt heeft ADO Den Haag een nieuwe keeper aangetrokken. De 21-jarige Indy Groothuizen komt per direct over van Ajax en tekent voor twee seizoenen in de Hofstad. Hij moet in Den Haag de concurrentie aangaan met Robert Zwinkels en Tim Coremans.

De sluitpost is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij niet wist door te breken in het eerste elftal. Vorig seizoen stalden de Amsterdammers hem bij Nordsjælland in Denemarken, waarvoor hij in totaal twaalf wedstrijden speelde. Nu gaat de jeugdinternational zijn geluk dus weer beproeven in Nederland.

Manager voetbalzaken Jeffrey van As is blij met het aantrekken van Groothuizen.  "Naast Robert Zwinkels en Tim Coremans wilde wij graag nog een keeper toevoegen aan de selectie", zegt hij. "Daarbij viel ons oog op Indy. Een talentvolle doeman met veel potentie. Hij is niet voor niets jeugdinternational geweest. Ook in de Deense competitie heeft hij zich afgelopen seizoen uitstekend staande gehouden. Inclusief het beloftenelftal hebben wij nu de beschikking over vijf goede keepers. Precies zoals wij wensten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen