Suk naar Troyes, Davidson weg bij Huddersfield Town

30 augustus 2017, 12:45

FC Porto verhuurt voormalig eredivisiespeler Hyun-Jun Suk voor de derde keer. Het Franse Troyes meldt woensdag via de officiële kanalen dat het de 26-jarige aanvaller uit Zuid-Korea met optie tot koop huurt van de Portugese topclub.

Suk meldde zich in 2009 bij Ajax, maar brak daar niet door. Medio 2011 stapte de Aziaat over naar FC Groningen, waarvoor hij in 27 eredivisieduels vijf keer scoorde. Daarmee verdiende hij begin 2013 een transfer naar Maritimo Funchal. Daarna speelde Suk in Portugal voor Nacional Madeira en Vitoria Setubal, waar hij anderhalf jaar geleden werd opgepikt door FC Porto. Namens de Draken trof hij in negen competitiewedstrijden één keer doel. Afgelopen seizoen verhuurde Porto Suk aan achtereenvolgens Trabzonspor en Debrecen.

Davidson

De terugkeer van Jason Davidson bij Huddersfield Town is van korte duur gebleken. De Premier League-club laat woensdag weten dat het contract met de verdediger in goed overleg is ontbonden. Afgelopen jaargang was de Australiër op huurbasis actief voor FC Groningen. Davidson stond nog tot de zomer van 2018 onder contract bij Huddersfield.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen