De Jong: "Huntelaar praat met je op een leuke manier"

29 augustus 2017, 20:48

Ajax haalde in het verleden bijvoorbeeld al Edgar Davids en John Heitinga na buitenlandse avonturen terug naar Amsterdam. De terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar lijkt vooralsnog een van de meest succesvolle met zijn goal tegen FC Groningen en assist tegen VVV-Venlo. Maar ook buiten het veld is hij van waarde.

"Hij praat heel veel met je", vertelt Frenkie de Jong aan FOX Sports. "En hij doet het ook op een leuke manier vind ik. Niet zo van: 'Ik heb bij Real Madrid gespeeld, dus je moet dit doen.' Hij dwingt je niet tot iets, maar ik vind het persoonlijk heel fijn dat hij erbij is."

Maandag werd bekend dat ook Siem de Jong weer naar Ajax komt. "Ik denk dat we hem goed kunnen gebruiken", zegt de jongste De Jong in de selectie van Marcel Keizer. "Het is natuurlijk wel een middenvelder, dus een extra concurrent. Maar je speelt bij Ajax - een van de grootste clubs van Nederland - dus je weet dat je concurrentie hebt. Ik moet gewoon zorgen dat ik beter ben dan degene die komt of degenen die er al zijn. Dan ga ik vanzelf wel spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen