Terugslag voor Basacikoglu, Huisman op proef in Almelo

29 augustus 2017, 21:44

Bij Feyenoord heeft Bilal Basacikoglu dinsdag de training niet voltooid. De vleugelaanvaller trainde met de eveneens revaliderende Sven van Beek en Bart Nieuwkoop apart, maar gaf er al na zo'n tien minuten de brui aan, zo meldt RTV Rijnmond.

Het zou andermaal om de knie gaan die opspeelt bij Basacikoglu. Om die reden zat hij afgelopen weekend al niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen Willem II (5-0). Verder ontbraken op de training de nodige internationals, terwijl Ridgeciano Haps en Jens Toornstra samen binnentrainden.

Heracles speelt in op vertrek Armenteros met testspeler Huisman

Kai Huisman mag deze week proberen om een contract te verdienen bij Heracles Almelo, dat meldt RTV Oost. De aanvaller is op proef en mag meetrainen met de selectie van John Stegeman. De Almeloërs zien naar alle waarschijnlijkheid deze week nog Samuel Armenteros naar Benevento vertrekken en zou met Huisman een nieuwe spits kunnen binnenhalen.

Huisman zit zonder club, nadat hij afgelopen seizoen voor FC Emmen uitkwam. Hij voor de Drentse ploeg tot 23 wedstrijd, waarin hij twee keer tot scoren kwam en ook twee assists gaf. In de jeugd speelde hij vooral voor Vitesse, maar tot een optreden in het eerste kwam het niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen