Feyenoord rolt onthutsend zwak Willem II eenvoudig op

27 augustus 2017, 14:25

Feyenoord heeft een heerlijke zondagmiddag in de eigen Kuip beleefd tegen Willem II. De onthutsend zwakke Tilburgers werden afgedroogd met 5-0. Bij rust stond het al 4-0, de vijfde werd door Jean-Paul Boëtius gemaakt vanaf de stip. Het enige smetje op deze zege is het uitvallen van Ridgeciano Haps en Nicolai Jorgensen, maar Feyenoord is wel weer de koploper van de Eredivisie.

De Rotterdammers waren nog foutloos tot nu toe, maar echt soepele overwinningen op FC Twente (2-1) en Excelsior (0-1) waren het niet. Willem II was de competitie anders begonnen met twee nederlagen. Vorige week tegen FC Utrecht stond het binnen tien minuten al met 2-0 achter, daar bleef het uiteindelijk ook bij omdat Utrecht terugschakelde en dacht aan Zenit.

Het toetje van de tweede helft volgde vlak voor rust: Het niet attente Willem II liet Tonny Vilhena na een kort genomen corner kijken, klaarleggen en uithalen en incasseerde zo de 4-0. Met die stand mocht Willem II nog blij zijn, Vilhena en Nicolai Jorgensen hadden ook nog kunnen scoren maar vonden keeper Timon Wellenreuther op hun weg.

Met Touré in de gelederen ging Feyenoord op zoek naar meer treffers. Het liet er nog ééntje noteren uiteindelijk, vanaf de strafschopstip. Eric Botteghin werd gevloerd en Boëtius schoot raak in de hoek. Karim el Ahmadi was vlak voor het einde nog dicht bij de 6-0, maar Wellenreuther keerde zijn inzet met de voet. Feyenoord boekte zo een comfortabele zege en staat weer bovenaan, mits PSV, VVV Venlo of FC Utrecht ook heel hard aan hun doelsaldo gaan werken.

[photo,108347,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen