Messi gidst Barça na gemiste penalty langs Alavés

26 augustus 2017, 20:21

Probleemloos heeft FC Barcelona zijn tweede competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. Barça won zaterdag op bezoek bij Deportivo Alavés. Net als een week geleden tegen Real Betis werd het 2-0 voor de Catalanen. Lionel Messi nam beide doelpunten voor zijn rekening.

Messi had zeker een keer extra kunnen scoren. In de slotfase van de eerste helft miste de Argentijn vanaf de penaltystip en vergat hij Barcelona aan een voorsprong te helpen. Messi zag doelman Fernando Pachecho een uitstekende redding in huis hebben.

Barcelona bleef ook in de tweede helft het meeste balbezit hebben, maar zag de gastheren een grote kans missen. Barça kwam met de schrik vrij en was er opluchting bij de 0-1 van Messi. Zijn schot veranderde van richting, en klopte daarmee Pachecho. De bezoekers gingen op zoek naar de tweede treffer. Na een poging van Jordi Alba op de lat strafte Messi gepruts in de defensie van Alavés af.

Kersverse aanwinst Paulinho maakte in de slotminuten van de wedstrijd zijn debuut voor Barcelona. De Spanjaarden namen hem deze zomer over van het Chinese Guangzhou Evergrande

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen