Vitesse tevreden met loting: "Uiteindelijk is het niet slecht"

25 augustus 2017, 18:04

Bij Vitesse is positief gereageerd op de loting van de Europa League. De bekerwinnaar treft in de poulefase Lazio, Zulte Waregem en OGC Nice. Van het Franse Nice, dat sneuvelde in de laatste voorronde van de Champions League, is trainer Henk Fraser al een beetje op de hoogte.

"We hebben Nice zien spelen tegen Ajax. Van de andere twee weet ik niet heel veel. Er zijn altijd kennissen die dicht op het vuur zitten. Zo komen we snel aan voldoende informatie", zegt Fraser tegen Vitesse TV. "Er zijn altijd poules waar je op hoopt, uiteindelijk is het niet slecht wat we hebben gekregen. Het zijn mooie tegenstanders, en we hoeven niet extreem verre reizen te maken."

Bij Zulte-Waregem staat voormalig Vitesse-speler Onur Kaya op het programma. "Leuk", reageert Alexander Büttner. "In mijn tijd bij Anderlecht heb ik ook tegen hem gespeeld. Vroeger speelden we samen. Voor het Nederlands voetbal willen wij goed spelen. Ik denk niet dat dit extra druk geeft. Wij gaan mooie wedstrijden spelen, en hopen leuke resultaten te boeken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen