Vd Looi versloeg Feyenoord nog nooit: "Ajax eerst ook niet"

25 augustus 2017, 15:34

Feyenoord wist de eerste twee wedstrijden van het nieuwe eredivisieseizoen te winnen en is daarom prima begonnen aan de jacht op titelprolongatie. Toch hoopt Willem II de Rotterdammers komende zondag te kunnen dwarsbomen. De ploeg van Erwin van de Looi hoopt, zeker na twee nederlagen op rij (tegen Excelsior en FC Utrecht), op een stunt in De Kuip. Daar wordt komende zondag om 12.30 uur afgetrapt.

Van de Looi won als coach nog nooit van Feyenoord, maar laat zich daar niet door tegenhouden in zijn gevoel. De trainer van Willem II gelooft in een stunt in Rotterdam-Zuid. "Ruim een jaar geleden had ik ook nog niet van Ajax gewonnen", zegt Van de Looi op de clubwebsite. "Het is aan ons de taak om ons topniveau te halen. Feyenoord is een goed ontwikkelde ploeg met wapens die vanaf het begin worden ingezet. Daar moeten wij alert op zijn, het liefst vanaf het begin."

Van de Looi zag de lang geblesseerde Bartholomew Ogbeche deze week weer deels meetrainen en is tevreden over de fitheid van zijn spelersgroep. De coach van de Tricolores hoopt nog wel op een aanvallende versterking. "We zijn tevreden over Fran Sol, maar met slechts één spits kunnen we de competitie niet in. En áls er al vandaag of morgen nog een speler bij komt, kan hij toch niet meedoen tegen Feyenoord. We gaan zondag het team opstellen waarmee we denken het beste resultaat te behalen, en dat team bestaat uit jongens die er nu wel zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen