Verrassingen in selecties Spanje, België en Duitsland

25 augustus 2017, 14:22

Er zijn op deze vrijdag meerdere selecties voor de komende interlandperiode gepresenteerd. En net zoals bij Oranje, waar Robin van Persie zijn rentree viert, is er bij Spanje ook een speler teruggekeerd na een lange periode van afwezigheid. David Villa, die al een tijdje bij New York City Speelt in de Verenigde Staten, is opgeroepen.

Spanje

Bondscoach Julen Lopetegui heeft Villa opgenomen in de selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Italië en Liechtenstein. Sinds het WK 2014 maakte de 35-jarige aanvaller geen deel meer uit van de Spaanse ploeg. De 97-voudig international (59 goals), wekelijks de uitblinker bij New York City, profiteert van de blijvende afwezigheid van Diego Costa, die nog steeds geen nieuwe club gevonden heeft. Naast Villa is de keuze voor Suso opvallend, aangezien de AC Milan-aanvaller nog nooit geselecteerd werd voor La Roja. Saúl Ñiguez, Marco Asensio en Gerard Deulofeu zijn ook opgeroepen door Lopetegui.

België

Bij België zijn onder meer Thomas Meunier, Steven Defour en Jordan Lukaku weer opgeroepen door bondscoach Roberto Martinez. De oefenmeester heeft in aanloop naar de WK-kwalificatieduels met Gibraltar en Griekenland wel een opvallende keuze gemaakt: AS Roma-speler Radja Nianggolan is gepasseerd. Eden Hazard is er ondanks zijn enkelblessure wel bij, omdat hij volgens Martinez ontzettend belangrijk is voor de groep.

Duitsland

Ondertussen is Amin Younes weer opgeroepen met Duitsland, waarmee hij deze zomer de Confederations Cup in Rusland wist te winnen. Die Mannschaft speelt in de komende interlandperiode tegen Tsjechië (uit) en Noorwegen (thuis). Mats Hummels, Toni Kroos, Sami Khedira, Mesut Özil en Thomas Müller waren er op de Confed Cup niet bij, maar zijn nu weer geselecteerd door bondscoach Joachim Löw. Dat geldt niet voor Manuel Neuer, die nog geblesseerd is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen