Peperdure Dembélé nu daadwerkelijk onderweg naar Barça

25 augustus 2017, 11:42

Ousmane Dembélé is aan het muiten bij Borussia Dortmund, omdat hij graag een transfer naar FC Barcelona wil forceren. De Franse flankenflitser werd eerst nog een halt toegeroepen door zijn Duitse club, maar lijkt nu daadwerkelijk naar Catalonië over te stappen.

Meerdere gerenommeerde media weten te melden dat Barcelona en Dortmund een akkoord hebben bereikt over een transfersom van tussen 145 en 150 miljoen euro. Marca stelt dat het transferbedrag in de basis 105 miljoen euro bedraagt en dat er sprake is van 45 miljoen euro aan premies. Door media als BeIn Sports, L'Équipe, Bild en de BBC worden wel verschillende bedragen en constructies genoemd. Zeker is wel dat Dembélé de op één na duurste speler aller tijden kan worden. Dit record is sinds kort in handen van Neymar, die voor 222 miljoen euro van Barça naar Paris Saint-Germain verkaste.

De 20-jarige Dembélé werd vorig jaar van Stade Rennes overgenomen door Borussia Dortmund. De Franse international, die de komende interlandperiode niet voor zijn land in actie komt, gaat vermoedelijk voor vijf jaar tekenen in Camp Nou. Hij noteerde tien goals en 21 assists in 49 optredens namens Dortmund, waar Peter Bosz nu de scepter zwaait als trainer.

Lees ook: Speleranalyse: Ousmane Dembélé

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen