FC Twente versterkt zich met huurling Tighadouini

23 augustus 2017, 19:26

FC Twente heeft woensdag Adnane Tighadouini binnengehaald. Dat laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. De aanvaller wordt dit seizoen gehuurd van Málaga. FC Twente heeft eveneens een optie tot koop bedongen.

Tighadouini is zeker geen onbekende in de Eredivisie, want afgelopen seizoen speelde hij nog op huurbasis voor Vitesse. "Ik heb veel zin om weer in Nederland te gaan spelen. Ik heb zin om weer te vlammen. Afgelopen jaar was het een goed seizoen bij Vitesse. We wonnen de KNVB beker, maar ik weet van mijzelf dat ik nog beter kan. Dat wil ik dit jaar bij FC Twente laten zien", reageert hij op de clubwebsite.

Mocht Tighadouini FC Twente overtuigen, dan kan de club overwegen om de 24-jarige aanvaller definitief over te nemen van Málaga. Bij de Spanjaarden lijkt hij namelijk weinig toekomst meer te hebben. "Ik wist dat het een moeilijke zaak zou worden om aan spelen toe te komen bij Málaga. Ik heb hard doorgetraind en gewacht welke club er op mijn pad zou komen. Dat het nu FC Twente is geworden geeft mij een goed gevoel", besluit hij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen