NAC stalt Vermeer in Oss, Eindhoven haalt verdediger

23 augustus 2017, 15:37

NAC Breda laat Vinnie Vermeer dit seizoen vlieguren maken in de Jupiler League. De promovendus in de Eredivisie heeft de 22-jarige middenvelder op huurbasis bij FC Oss gestald. Dat hebben beide partijen wereldkundig gemaakt.

Vermeer kwam in het seizoen 2014/2015 bij NAC terecht, maar een debuut bleef mede dankzij een uitstapje naar Ecuador (Azogues Deportivo) vooralsnog uit. Wellicht komt het er na de uitleenbeurt bij Oss alsnog van. Technisch directeur Hans Smulders van NAC: "Voor Vinnie is het belangrijk dat hij dit seizoen meer speelminuten kan maken en wedstrijden kan spelen onder een bepaalde weerstand. Samen zijn we dan ook op zoek gegaan naar een omgeving waar hij een volgende stap kan zetten in zijn ontwikkeling."

Eindhoven

Ook bij FC Eindhoven is er nieuws te vermelden. De Brabantse eerstedivisionist heeft melding gemaakt van de komst van Doriano Kortstam. De centrale verdediger tekent voor één jaar, met een optie voor nog een seizoen. In de tweede helft van de afgelopen jaargang speelde Kortstam voor Achilles'29, dat hem overnam van Roda JC.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen