Nijhuis fluit Feyenoord-Willem II, Kuipers naar De Koel

22 augustus 2017, 12:10

De KNVB heeft, zoals gebruikelijk rond het middaguur op dinsdag, de scheidsrechters voor de komende speelronde in de Eredivisie bekendgemaakt. Komend weekend komen Feyenoord, Ajax en PSV alle drie weer op zondag in actie, net zoals de afgelopen speelronde.

Feyenoord speelt zondag weer een 'lunchwedstrijd'. Om 12.30 uur trekken de Rotterdammers ten strijde tegen Willem II, dat voor het eerste puntenverlies van de regerend kampioen hoopt te zorgen. Bas Nijhuis is de scheidsrechter bij dit duel. Dat is geen onbekende van Feyenoord, aangezien Nijhuis met de doellijntechnologie de hoofdrolspeler was in het belangrijke duel met PSV van vorig seizoen.

Twee uur na de wedstrijd van Feyenoord tegen Willem II trapt Ajax de uitwedstrijd tegen het nog 'perfecte' VVV-Venlo af, met Björn Kuipers als arbiter. Danny Makkelie is de leidsman bij het treffen tussen PSV en Roda JC, dat om 16.45 uur begint op zondag.

Vitesse-AZ wordt zaterdag (18.30 uur) gefloten door Kevin Blom, terwijl Jeroen Manschot op zondag de wedstrijd tussen FC Groningen en FC Utrecht in goede banen moet leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen