Inter verhuurt Kondogbia, Uchida na zeven jaar weg bij Schalke

21 augustus 2017, 19:13

Internazionale stalt Geoffrey Kondogbia dit seizoen bij Valencia. Het is de vraag of de 23-jarige middenvelder ooit terugkeert bij de Italianen, omdat Valencia een optie tot koop heeft. De club uit de Spaanse sinaasappelstad meldt de komst van de Frasman maandag via de officiële kanalen.

Kondogbia is geen onbekende in de Primera Division. In het verleden speelde hij een seizoen voor Sevilla, dat hem in de zomer van 2013 verkocht aan AS Monaco. Internazionale nam Kondogbia twee jaar geleden voor ruim dertig miljoen euro over van de Monegasken.  Bij Internazionale is hij overbodig geraakt. De Nerazurri haalden met Matías Vecino en Borja Valero (beiden van Fiorentina) al twee nieuwe middenvelders.

Uchida vertrekt na zeven jaar bij Schalke

De wegen van verdediger en publiekslieveling Atsuto Uchida en Schalke 04 zijn na vier jaar gescheiden. Op zijn eigen verzoek heeft de club de 29-jarige Japanner naar Union Berlin (2. Bundesliga) laten gaan. "Het was belangrijk voor hem om wedstrijdritme te krijgen na zijn lange blessure", zegt technisch directeur Christian Heidel op de site van Schalke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen