Larsson: "Voelde dat ik klaar was voor de volgende stap"

21 augustus 2017, 15:29

In de afgelopen weken overheerste het chagrijn bij Sam Larsson, die zinspeelde op een exit bij sc Heerenveen en zelfs niet op de teamfoto wilde bij de Friezen. Lange tijd leek de 24-jarige Zweed op weg naar Celta de Vigo, maar hij opteerde uiteindelijk voor een overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers meldden zich in de loop van afgelopen week voor Larsson en daarna ging het heel snel.

Larsson tekende maandag een vierjarige verbintenis in De Kuip. "Ik voelde dat ik klaar was voor de volgende stap in mijn loopbaan", zegt de Zweedse aanwinst na het signeermoment in Rotterdam-Zuid. "Ik wil graag voor een groter publiek spelen. Die kans krijg ik hier. Ik heb met Heerenveen al in De Kuip gespeeld, maar het is fijn dat de supporters mij straks steunen in plaats van tegen mij zijn. Ik kijk ernaar uit om de harten van de fans te veroveren", glimlacht Samba Sam.

"Toen de interesse van Feyenoord serieuze vormen aannam, heb ik direct besloten om naar deze club te gaan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken", legt Larsson uit op het digitale thuis van Feyenoord. "Dit is een grote dag voor mij. Ik heb hier lang op gewacht en eindelijk is het zover."

Het feit dat Larsson dit seizoen wegens de transferperikelen nog geen wedstrijd speelde voor Heerenveen, betekent volgens de Zweed niet dat hij niet fit genoeg is. "Met een fysieke trainer heb ik voor mezelf getraind en ook heb ik met het tweede elftal van Heerenveen getraind. Ik voel me fysiek gezien fit op dit moment, maar ik heb nog wel even tijd nodig om echt wedstrijdfit te worden. Daar gaan we de komende periode aan werken, zodat ik hopelijk snel mijn waarde kan bewijzen voor Feyenoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen