Van der Gaag na matig duel: "Verdienden het om te scoren"

20 augustus 2017, 15:49

Het Excelsior van Mitchell van der Gaag kon zondag niet opnieuw voor een stunt zorgen tegen Feyenoord. De bezoekers wonnen nipt met 0-1. De trainer sprak na afloop van een matige wedstrijd en vond dat Excelsior het zeker verdiende om te scoren in de tweede helft.

Van der Gaag vond Excelsior niet slecht spelen. "Zeker in de tweede helft was het best goed. Maar de eerste 25 minuten waren we op de een of andere manier onder de indruk van Feyenoord. Toen vond ik ons te slordig in balbezit. Door knullig verdedigen kom je dan op een 0-1 achterstand", zegt de trainer in een eerste reactie tegenover FOX Sports. "We probeerden wel op te bouwen, maar speelden de bal te vaak terug."

"Ik denk dat het sowieso een matige wedstrijd was, met van beide kanten weinig kansen", vervolgt Van der Gaag. "Wij hadden in de tweede helft moeten scoren, maar dat doen we dan niet. Ik denk ook zeker dat we een goal verdiend hadden, maar daar heb je niks aan." De trainer ging ook nog in op de discussie over het kunstgras. "Ik snap de discussie erover wel. Maar ik snap niet dat je je er als kampioen van Nederland zo druk over maakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen