Favre tevreden over Sneijder: "Belangrijk in positiespel"

20 augustus 2017, 09:12

Wesley Sneijder debuteerde zaterdagavond bij OGC Nice. De Zuid-Fransen wonnen in eigen huis met 2-0 van Guingamp. De middenvelder begon in de basis en speelde 85 minuten mee. Trainer Lucien Favre was zeer tevreden over zijn aanwinst.

Sneijder speelde zijn eerste wedstrijd in maanden, maar hield het toch bijna tot het einde vol. "We hadden niet verwacht dat Wesley 85 minuten zou kunnen spelen, we wisten niet precies hoe lang we hem konden laten staan. Hij was belangrijk in het positiespel en was vaak aanspeelbaar. Voor een eerste wedstrijd ben ik zeker tevreden", aldus Favre op de persconferentie na afloop.

Voor Nice gaat het vizier nu op de return tegen Napoli in de voorronde Champions League. Daar moet de ploeg van Favre een 2-0 nederlaag ongedaan zien te maken. Of Sneijder daar ook vanaf het begin weer bij is, is nog een vraagteken. "Hij had nu een belangrijke rol. Dat is goed om te zien, maar het is slechts één wedstrijd. We moeten nu zien hoe hij gaat herstellen richting dinsdag", stelt de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen