Groenendijk neemt het op voor Kanon: "Vlaar hield ook vast"

19 augustus 2017, 23:57

Alfons Groenendijk zag ADO Den Haag zaterdag met 2-0 onderuit gaan tegen AZ. De trainer was daarnaast niet te spreken over de rode kaart voor Wilfried Kanon. Hij zag zijn ploeg namelijk goed spelen, maar de penalty en de kaart vormden een keerpunt.

Groenendijk was duidelijk boos na de strafschop voor AZ en de tweede gele kaart voor Kanon. "Ik voelde meteen dat dat het breekpunt van de wedstrijd was. Daarvoor had AZ al drie keer een bal van de lijn gehaald en zaten we niet slecht in de wedstrijd. Maar na die penalty en rode kaart weet je dat het een lastige wedstrijd gaat worden", zegt de trainer tegenover de NOS. Hij wilde geen kritiek wilde leveren op de arbitrage. "Het enige wat ik weet is dat mijn speler nu aangeslagen in de kleedkamer zit. Er wordt vastgehouden aan beide kanten. Je weet eigenlijk niet meer waar je aan toe bent. De ene week mag dit wel en de andere week niet."

Volgens Groenendijk had ADO meer verdiend. "Dat moment was heel jammer voor de wedstrijd. Het spel van ADO was verder prima. We kwamen een aantal keer goed voor de goal. Ik weet dat deze ploeg gewoon kwaliteit heeft. Deze twee nederlagen zijn een momentopname. FC Utrecht en AZ zijn ook niet de minste tegenstanders. Wij maken ook stapjes en ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen