Atlético pakt punt na knappe comeback tegen Girona

20 augustus 2017, 00:12

Atlético Madrid heeft ternauwernood een nederlaag weten te voorkomen bij de eerste wedstrijd in de Primera División. De ploeg van Diego Simeone kwam snel op achterstand tegen Girona. Hoewel Atlético na een rode kaart voor Antoine Griezmann met tien man verder moest, sleepte de ploeg er toch nog een gelijkspel uit.

Atlético kende op bezoek bij Girona een zeer slechte start. Na 25 minuten spelen keken de bezoekers tegen een 2-0 achterstand aan. Cristian Stuani wist binnen drie minuten tweemaal te scoren. Het frustreerde de ploeg van Simeone dat de doelpunten maar niet wilden vallen en dat was te zien aan het aantal gele kaarten. Maar liefst vijf pakte Atlético er in een tijdsbestek van iets meer dan een half uur. 

Griezmann pakte binnen een minuut twee kaarten en zo leek het een kansloze missie voor Atlético te gaan worden. De ploeg toonde echter veerkracht en Angel Correa zorgde voor de aansluitingstreffer. Ook de gelijkmaker viel zelfs nog. Met nog vijf minuten te gaan maakte Jose Giménez de 2-2.

Sevilla-Espanyol

Sevilla wist in eigen huis niet te winnen van Espanyol. Na 26 minuten kwam de ploeg op voorsprong dankzij Clement Lenglet. Leo Baptistao maakte echter enkele minuten later weer gelijk. Zes minuten voor tijd moest Sevilla met tien man verder nadat Ever Banega zijn tweede gele kaart kreeg. In de slotfase kon Espanyol niet meer profiteren en het bleef uiteindelijk bij 1-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen