Armenteros blijft vraagteken bij Heracles Almelo

18 augustus 2017, 17:48

Samuel Armenteros ontbreekt zondag mogelijk ook bij de tweede Eredivisie-wedstrijd van Heracles Almelo. Door een liesblessure staat voor het uitduel met sc Heerenveen een vraagteken achter zijn naam. Armenteros ontbrak vorige week ook tegen Ajax.

Armenteros getest

"Samuel is gisteren volle bak getest door onze fysiotherapeut Niki Leferink", zegt Heracles-trainer John Stegeman op de website van de Almeloërs. "Als hij vandaag (vrijdag, red.) geen reactie heeft dan neem ik hem morgen op in de wedstrijdselectie." Dankzij de stunt tegen Ajax gaat Heracles met vertrouwen naar Friesland. "We moeten snappen waar we staan, en zeker niet in de war raken van een zege op Ajax. In Heerenveen gaan we een moeilijke wedstrijd tegemoet. Die ploeg wil dominant spelen en zal ons waarschijnlijk afjagen."

Streppel: "Hebben goede keeper achter de hand"

Heerenveen mist Warner Hahn sowieso. Door een schouderblessure staat hij een aantal weken buitenspel. "Heel vervelend wat Warner is gebeurd. Gelukkig hebben we met Wouter (van der Steen, red) een goede keeper achter de hand", aldus Jurgen Streppel op de website van de Friezen. "Wouter heeft lang op deze kans gewacht. Het is nu aan hem om het te laten zien."

Streppel is onder de indruk van Heracles. "Het is heel knap wat Heracles laat zien. Heracles is een hele degelijke ploeg met een brede selectie. Ze timmeren al jaren goed aan de weg. Heracles is een hecht team dat weet wat er verlangd wordt. Daarnaast beschikken ze over een paar spelers die voor wat extra's kunnen zorgen. Het is gewoon een lastige tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen