Van Nistelrooy is bijzonder gecharmeerd van Rashford

18 augustus 2017, 10:41

Ruud van Nistelrooy wordt door de fans van Manchester United beschouwd als een legende en dat is niet vreemd. Tussen 2001 en 2006 was de aanvaller maar liefst 150 keer trefzeker in 219 optredens voor de Engelse grootmacht. Van Nistelrooy denkt dat Marcus Rashford het ook wel in zich heeft om een grote speler te worden op Old Trafford.

De 19-jarige Rashford maakte in februari 2016 met twee goals zijn debuut voor Man United, in het Europese duel met FC Midtjylland. Dat kunstje flikte de groeibriljant drie dagen later weer, in het competitieduel met Arsenal. Sindsdien was Rashford elf maal trefzeker in 53 duels. "Ik heb hem bij de onder 19-ploeg al tegen PSV zien spelen en ik zag toen al dat het een groot talent was. Het is geweldig hoe hij zich ontwikkeld heeft. Ik kon me niet voorstellen dat hij zes maanden nadat ik hem zag spelen al in het eerste zou spelen, maar nu heeft hij de Europa League al gewonnen."

Van Nistelrooy is echt onder de indruk van Rashford. "Hij is gretig om te leren en moet zorgen dat hij gefocust blijft op het voetbal. Als hij blijft leren, wordt hij een uitstekende speler voor United", besluit de Nederlander op de site van de Mancunians.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen