PEC verhuurt jeugdinternational Kvida aan Almere City

17 augustus 2017, 11:58

Josef Kvida komt dit seizoen uit voor Almere City. De verdediger komt op huurbasis over van PEC Zwolle, zo melden beide clubs via de officiële kanalen. Kvida verlengde onlangs zijn verbintenis bij de Eredivisionist al tot medio 2019.

Kvida debuteerde afgelopen seizoen tijdens het uitduel met Vitesse bij PEC Zwolle. Daarnaast speelde de Tsjechisch jeugdinternational vooral wedstrijden bij Jong PEC Zwolle. Dit seizoen kan hij ervaring opdoen in de Jupiler League bij Almere City. De verdediger trainde donderdag direct mee met zijn nieuwe club.

Het twintigjarige talent is blij met de tijdelijke overstap en kijkt uit naar het nieuwe seizoen. "Ik ben een verdediger die 'power' in een wedstrijd kan brengen. De club wilde mij graag hebben en voor mij is dit een mogelijkheid om mezelf te bewijzen. Ik heb al met trainer Jack de Gier gesproken. Hij is blij dat ik er ben en dat geldt ook voor mij. Ik hoop hier goede wedstrijden te gaan spelen en met het team zoveel mogelijk duels te winnen", laat hij weten op de website van Almere City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen