Favre hoopt op Sneijder voor lastige return tegen Napoli

17 augustus 2017, 08:51

Lucien Favre heeft nog hoop dat OGC Nice de groepsfase van de Champions League kan bereiken. Zijn ploeg ging tegen Napoli met 2-0 onderuit en eindigde het duel met negen man. De trainer hoopt voor de return wel een beroep te kunnen doen op aanwinst Wesley Sneijder.

Omdat Vincent Koziello en Alassane Pléa beiden rood kregen, moest Nice het met negen man stellen in het laatste gedeelte van de wedstrijd. "De rode kaart voor Koziello vond ik wat zwaar gestraft, maar het belangrijkste is dat we niet nog een derde doelpunt tegen hebben gekregen. Bij 3-0 was het wel klaar geweest, maar nu is er nog hoop", reageerde Favre na afloop op de persconferentie. 

Nice kampte voor het duel met Napoli al met enkele afwezigen en zal in de return dus ook nog Koziello en Pléa moeten missen. Favre hoopt daarom dat Sneijder en Mario Balotelli snel kunnen aansluiten bij de selectie. "Het is mogelijk dat ze de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Guingamp halen. Maar voor de return tegen Napoli hoop ik ze er zeker bij te hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen