Elia houdt hoop: "Gaan niet naar Sevilla om daar te verliezen"

16 augustus 2017, 23:19

Eljero Elia maakte deze zomer de overstap naar Istanbul Basaksehir. Met de Turken maakt hij nog kans op Champions League-voetbal, al werd er woensdag tegen Sevilla wel verloren met 1-2. Dit ondanks dat de vleugelaanvaller zelf nog scoorde.

"We hadden het van te voren afgesproken, dat ik diep zou gaan zonder bal", legt Elia uit aan Veronica. "Dat werkte goed en vervolgens schoof ik hem in tegendraads in de verre hoek. Het was een zware wedstrijd door alle regen, dus we moesten er maar het beste ervan maken. Dat geldt ook volgende week, we gaan daar in ieder geval niet heen om te verliezen."

Toch is de Europese campagne voor Istanbul BB al geslaagd. "Het was het doel om in Europa te komen, dat hebben we in de vorige ronde veiliggesteld. We proberen daar op voorteborduren en als dat lukt is dat een mooi pluspunt. Maar nu is iedereen hier al heel trots dat we deze wedstrijd hebben gespeeld en goed tegenstand hebben geboden."

Dat Elia weg is bij Feyenoord, betekent overigens niet dat hij de club vergeten is. "Ook al kan ik er niet bij zijn probeer ik elke wedstrijd nog te volgen op m'n telefoon of via FOX Sports", vertelt hij. "De selecties zijn wel heel anders. Hier heb je veel meer routiniers, terwijl bij Feyenoord veel jonge talenten rondlopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen