Ten Hag: "Ik kan hier van genieten, zeker de manier waarop"

16 augustus 2017, 20:27

Erik ten Hag is niet direct een trainer die bekend staat als iemand die zijn emoties langs de lijn heel vaak laat zien. Woensdag tegen Zenit Sint-Petersburg werd hij toch wel springend voor de dug-out gesignaleerd na de goal van Zakaria Labyad, die FC Utrecht de 1-0 overwinning bezorgde.

"Dat doe ik wel vaker hoor. Ik kan hier van genieten, zeker van de manier waarop", vertelt de coach tegenover FOX Sports. "We hadden al eerder kunnen scoren, meerdere keren zelfs. We benutten kansen niet of speelden het verkeerd uit. Maar als die goal dan valt, daar kan ik dan van genieten. We hebben ontzettend weinig toegelaten tegen zo'n tooploeg en dat is de basis om te winnen."

 

"Dat ik trots ben zeg ik niet zo snel, maar ik heb de jongens wel een heel groot compliment gegeven", vervolgt Ten Hag. "Ik ben niet verbaasd, ik weet wat ze kunnen en heb vertrouwen in ze. Ik weet ook dat Yassin Ayoub geweldig op zes kan spelen en dat heeft 'ie vandaag gedaan. Hij mag nooit meer weg, ik leg 'm aan een ketting."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen