'Sánchez akkoord met Spurs, groot gat tussen vraag en aanbod'

16 augustus 2017, 07:49

Davinson Sánchez is rond met Tottenham Hotspur. De 21-jarige Ajacied gaat een vijfjarig contract tekenen, mits Ajax en Tottenham eruit komen over de transfersoms. Momenteel zitten beide clubs mijlenver van elkaar vandaan. Dat meldt De Telegraaf. Daarnaast hebben de Engelsen haast vanwege de pond, die steeds minder waard wordt.

Ajax vraagt vijftig miljoen euro voor Sánchez, terwijl de Spurs op dit moment niet verder willen gaan dan veertig miljoen euro. Dinsdag was zowel Ajax als Tottenham niet bereid ook maar een klein beetje water bij de wijn te doen.

De Amsterdammers vragen de hoofdprijs voor de Colombiaan, die zelf graag naar White Hart Lane verhuist. Hij had al een gesprek met manager Mauricio Pochettino. Bovendien hoeft Ajax Sánchez niet per se te verkopen.

Daarentegen heeft Tottenham haast. Door de Brexit daalt de pond ten opzichte van de euro. Het is de verwachting dat deze daling doorzet en Tottenham daardoor telkens meer moet betalen. Ajax kan rustig afwachten, omdat ook Chelsea en Real Madrid concreet zouden zijn. De Madrilenen bereiden zelfs een bod voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen