Nieuwe dreun voor Utrecht: Kali ook lang aan de kant

15 augustus 2017, 13:45

In aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Zenit St. Petersburg van woensdagavond heeft FC Utrecht zeer slecht nieuws te horen gekregen. Anouar Kali kampt met een zware achillespeesblessure en kan daarom maandenlang niet binnen de lijnen verschijnen, zo melden de Domstedelingen.

Kali raakte afgelopen vrijdag bij de ouverture van de Eredivisie, de 0-3 overwinning bij ADO Den Haag, geblesseerd aan zijn achillespees. Hij heeft de pees ingescheurd. "De scheur zit precies op de spier/pees-overgang en de prognose is dat Kali minimaal twee maanden is uitgeschakeld", meldt Utrecht op haar digitale thuis. De controlerende middenvelder moest door de kwetsuur na 27 minuten spelen al gewisseld worden voor Mark van der Maarel.

Het is een bittere pil voor Utrecht, aangezien Simon Makienok ook al lang uit de roulatie ligt wegens een knieblessure. Zowel Kali als Makienok werd deze zomer aan boord gehaald door Utrecht. Kali keerde voor de tweede keer terug, aangezien hij tussen 2010 en 2013 en 2014-2015 ook al deel uitmaakte van de eerste selectie van de club uit de Domstad. Afgelopen seizoen speelde Kali voor Willem II.

Naast Makienok zijn ook Patrick Joosten, Chris David en Rico Strieder herstellende van zware knieblessures.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen