Chelsea komt met stevige reactie op teksten Costa

15 augustus 2017, 14:46

Diego Costa nam geen blad voor de mond en zei eerder deze week dat Chelsea hem 'als een crimineel' behandelde. De Londense topclub is een dag later met een reactie op de uitspraken van de Spaanse spits gekomen en ook deze liegt er niet om.

Chelsea neemt duidelijk stelling. De Noord-Londenaren zijn er niet van gediend dat de spits momenteel niet bij de club is. Diverse Britse media, waaronder The Guardian, stellen dat Chelsea wil dat Diego Costa zich zo snel mogelijk weer meldt op de training, zodat hij in aanmerking komt voor een plaats in de wedstrijdselectie. Om de verstoorde relatie met Diego Costa te verbeteren, stelt Chelsea vier voorwaarden aan de speler: (1) terugkeren, (2) trainen met de groep, (3) wedstrijdfit worden en (4) strijden om een selectieplaats. Bovendien heeft de club de speler een boete van 330.000 euro uitgedeeld. Mogelijk gaan ze ook zijn loon inhouden, als er min of meer sprake blijft van werkweigering.

De 28-jarige Diego Costa ligt al een tijdje in de clinch met manager Antonio Conte en zinspeelt op een terugkeer naar Atlético Madrid. Daarom liet hij zich nogal negatief uit over Chelsea. "Ze willen dat ik met het tweede elftal train. Dat ga ik niet doen. Ik heb geen toegang tot de kleedkamer van het eerste team en mag ook niet met mijn ploeggenoten praten. Ik ben geen crimineel. Volgens mij is dat niet eerlijk na alles wat ik heb gedaan", sprak de spits tegen The Daily Mail.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen