Coutinho schittert weer door afwezigheid bij Liverpool

14 augustus 2017, 15:30

Philippe Coutinho behoort opnieuw niet tot de wedstrijdselectie van Liverpool. De smaakmaker van de Engelse grootmacht, die naar verluidt zinspeelt op een transfer naar FC Barcelona, is niet opgenomen in de selectie die het komende dinsdag tegen 1899 Hoffenheim opneemt in de play-offs van de Champions League.

De 25-jarige Coutinho diende vorige week een transferverzoek in, nadat de club een bod van ongeveer 100 miljoen euro van Barcelona naar de prullenmand had verwezen. De Braziliaanse aanvallende middenvelder was afgelopen zaterdag al absent bij het Premier League-duel met Watford (3-3). Rugklachten speelden hem parten, werd er gezegd.

Na afloop van het duel met Watford sprak manager Jürgen Klopp de verwachting uit dat de clubeigenaars van Liverpool Coutinho niet gaan verkopen. In januari tekende de Braziliaan nog een nieuw, vijfjarig contract op Anfield, waardoor Liverpool een enorm bedrag wil hebben. Barça, dat 220 miljoen euro kreeg voor Neymar, heeft veel voor de spelmaker over, maar het valt te bezien of ze ruim over de 100 miljoen euro heen zullen gaan in de onderhandelingen.

Björn Kuipers is overigens de scheidsrechter bij het eerste duel tussen Hoffenheim en Liverpool, in de Rhein-Neckar-Arena.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen