Van Bronckhorst ziet stroef Feyenoord: "Wel verdiende zege"

13 augustus 2017, 18:17

Feyenoord staat weliswaar voor het eerst in een jaar tijd niet meer bovenaan in de Eredivisie, maar dat zal Giovanni van Bronckhorst weinig kunnen schelen. Zijn ploeg begon zondagmiddag prima, al was het geen heel overtuigende zege tegen FC Twente (2-1).

"Maar we hebben wel verdiend gewonnen", zegt de trainer op de clubwebsite. "Als je alles bij elkaar optelt, balbezit en kansen, verdienden we het om te winnen. FC Twente maakte het in de eerste helft heel compact en liet Botteghin veel aan de bal. Toen Eric aan de bal was, hadden we weinig diepgang te weinig diepgang in ons spel. De eerste keer leverde wel direct een doelpunt op."

Zorgen over het niet heel denderende spel van zijn ploeg maakt Van Bronckhorst zich niet. "Maar er moet wel meer dynamiek in het team komen de komende weken. Dat gaat ook gebeuren, daar ben ik niet bang voor."

Tot slot had Van Bronckhorst nog een compliment in huis voor de debuterende keeper Justin Bijlow. "Justin heeft het vandaag uitstekend gedaan. Ik ben er trots op dat een zelf door Feyenoord opgeleide speler zijn debuut heeft gemaakt. En die tegengoal was een fantastisch schot, dat onhoudbaar was."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen