Willem ll begint seizoen met thuisnederlaag tegen Excelsior

13 augustus 2017, 16:36

Willem ll is in de eerste wedstrijd van het seizoen tegen een onfortuinlijke nederlaag aangelopen. In een rommelig maar spannend duel was Excelsior uiteindelijk de meest effectieve ploeg. Doelpunten van Timon Wellenreuther (e.d.) en Zakaria El Azzouzi brachten de Rotterdammers op een comfortabele voorsprong. Willem ll maakte het vervolgens nog spannend door een aansluitingstreffer van Fran Sol, maar kon niet doordrukken en trok zodoende aan het kortste eind: 1-2.

De eerste helft begon erg afwachtend. Beide ploegen tastten elkaar rustig af, waarbij Willem ll wel meer de bal had. De ploeg was echter behoorlijk zoekende, wat niet vreemd was gezien de zeven debutanten die aan de aftrap verschenen. Toch wist men een aantal keren wat gevaar te stichten. Met name op de vleugels ontstond wat dreiging via de snelle nieuwelingen Kostas Tsimikas en Fernando Lewis. Voor de goal hadden de Tilburgers het vizier echter nog niet op scherp staan, waardoor de openingstreffer uit bleef.

De 0-1 stand was tevens de ruststand, dus Willem ll wist dat het zich kon gaan opmaken voor een pittige tweede helft. Dat werd er niet beter op voor de Tilburgers toen Zakaria El Azzouzi een dikke vijf minuten in de tweede helft de marge verdubbelde. Een op het oog ongevaarlijke situatie eindigde met een volledig vrijstaande El Azzouzi op de rand van de zestien. Hij kreeg alle tijd en ruimte om uit te halen en faalde niet: 0-2. De verdediging van Willem ll mocht zich die treffer absoluut aanrekenen en de ploeg wist dat het nu echt uit een ander vaatje moest gaan tappen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen