Castro geniet: "Tegen Ajax moet iedereen top zijn"

13 augustus 2017, 10:20

Voor Heracles Almelo is het seizoen op een prachtige manier begonnen. De formatie van John Stegeman kwam zaterdag nog op achterstand tegen Ajax, maar won knap met 2-1. Keeper Bram Castro spreekt van een geweldige teamprestatie.

"Als je van Ajax-thuis wil winnen, moet je als team de opdrachten uitvoeren waarop je de hele week hebt getraind. Het was zwaar en Ajax is een moeilijke tegenstander", vertelt hij op de website van zijn werkgever. "Iedereen, van de keeper tot de spits, moet top zijn om van zo'n ploeg te kunnen winnen. Niet veel mensen verwachten dat dat Heracles Almelo tegen Ajax lukt. Dat je het seizoen dan toch op deze wijze kan starten met drie heerlijke punten, is heel prettig."

"De eerste helft hadden we het moeilijk en kwamen we er zelf misschien een of twee keer uit. Hoewel het misschien raar klinkt, had ik juist na de 0-1 van Ajax in de tweede helft het gevoel dat we meer in de wedstrijd kwamen. Wij kwamen vrij snel op 1-1, waarna er meer ruimtes voor ons kwamen omdat Ajax op zoek ging naar de 1-2. Van die ruimte in de omschakeling hebben we een aantal keer goed kunnen profiteren. Dat leverde uiteindelijk nog een mooi doelpunt van Brandley op."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen