Mignolet eerste keeper Liverpool, Varela vertrekt bij United

Mignolet eerste keeper Liverpool, Varela vertrekt bij United

12 augustus 2017 – Simon Mignolet blijft eerste doelman van Liverpool. De Belg heeft de concurrentiestrijd gewonnen van Loris Karius en Danny Ward. Alle drie doelmannen kregen in de voorbereiding een kans van Jürgen Klopp. Het nieuwe Premier League-seizoen van Liverpool begint zaterdag op bezoek bij Watford.

"Het was een strijd op hoog niveau", zegt Klopp op het digitale thuis van The Reds. "Simon presteerde constant. Hij kende geen slechte dag, en is na vorig seizoen zelfverzekerd. Loris kende een paar problemen, maar oogde sterk in de wedstrijden die hij speelde. Wardy had een slechte voorbereiding als gevolg van rugproblemen. Simon is eerste doelman, Loris tweede en Ward is de derde keeper."

Vertrek bij Manchester United
Manchester United heeft afscheid genomen van Guillermo Varela, zo meldt de club. Hij keert terug naar zijn vaderland Uruguay en gaat aan de slag bij Penarol, waar zijn profcarrière begon. In 2014 streek 24-jarige verdediger neer op Old Trafford, maar dat werd nooit een succes. United verhuurde hem aan Real Madrid B en Eintracht Frankfurt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 17 oktober 2017

  2. maandag 16 oktober 2017