Ajax en De Ligt ver in gesprekken over nieuw contract

Ajax en De Ligt ver in gesprekken over nieuw contract

12 augustus 2017 – Ajax en Matthijs de Ligt zijn op weg naar contractverlenging. De Amsterdammers willen de verbintenis van de zaterdag achttien geworden verdediger verlengen tot medio 2021. Zijn huidige contract loopt medio 2019 af. Dat De Ligt een krabbel zet, lijkt een kwestie van tijd.

"Ajax heeft een voorstel gedaan en wij hebben daarop gereageerd met een tegenvoorstel", zegt zijn zaakwaarnemer Barry Hulshoff tegen De Telegraaf. "Qua financiën is er nog een klein gaatje, maar als Ajax een beetje zijn best doet, komen we daar wel uit. Wie Matthijs kent, weet echter dat andere zaken ook belangrijk zijn. Hij wil weten wat het sportieve perspectief is. Van hemzelf, maar ook van het elftal. Hoe ziet de selectie er de komende jaren uit?"

De Ligt beleefde vorig seizoen zijn doorbraak bij Ajax. Wat hem betreft draagt hij ook de komende jaren het shirt van de Amsterdammers. "Mijn insteek is niet alleen bij Ajax te blijven, maar hier de komende jaren te voetballen. Davy Klaassen zei dat je het echt heel duidelijk voelt: 'Hé, dit is hét moment, nu ben ik klaar om een transfer te maken'. Dan moet je tot de top van de Eredivisie behoren. En zo ver ben ik nog niet."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 17 augustus 2017

  2. woensdag 16 augustus 2017