Ojamaa en Go Ahead uit elkaar, Quekel keert terug bij FC Oss

10 augustus 2017, 18:52

Het huwelijk tussen Go Ahead Eagles en Henrik Ojamaa is vroegtijdig op de klippen gelopen. De aanvaller kon in Deventer nooit echt zijn weg vinden, waardoor zijn nog doorlopende contract in goed overleg tussen beide partijen is ontbonden. 

De Est - die eerder al op huurbasis voor Fortuna Sittard speelde - kwam over van Wacker Innsbruck en speelde voor de ploeg uit Overijssel zes wedstrijden, waarin hij een keer wist te scoren. Tijdens de tweede seizoenshelft werd hij vervolgens verhuurd aan Dundee FC.

Quekel keert na zeven jaar terug op het oude nest in Oss

Na een pauze van zeven jaar is Erik Quekel (30) terug bij FC Oss, de club waar hij ooit aan zijn profloopbaan begon. De aanvaller tekent in Noord-Brabant een contract voor een seizoen. Hij trainde de voorbije weken al mee en scoorde drie keer in vier oefenduels.

Trainer Klaas Wels is zeer te spreken over Quekel. "Erik heeft het nodige gif in zijn spel. Hij knokt voor elke bal en gaat voorop in de strijd. Daarnaast begrijpt hij precies wat wij als staf vragen en kan hij ook nog eens goals maken. En daar gaat het om."

Sinds 2010 speelde Quekel voor diverse Jupiler League-clubs. Hij droeg de shirts van FC Dordrecht, Helmond Sport, FC Den Bosch, Jong PSV en De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen