Dortmund: "Transfer Dembélé nu niet waarschijnlijk"

10 augustus 2017, 18:13   Bijgewerkt: 10 augustus 2017, 18:27

Borussia Dortmund heeft in een officieel statement aan haar aandeelhouders laten weten dat het niet van plan is om Ousmane Dembélé te verkopen aan Barcelona. Die Borussen noemen in die verklaring een transfer van de buitenspeler 'momenteel niet waarschijnlijk'.

De Duitsers zijn verder heel open en laten weten dat de clubs met elkaar om de tafel hebben gezeten. "Barcelona heeft daarbij een bod uitgebracht, dat niet in overeenstemming was met de uitzonderlijke kwaliteiten van de speler. Daarom is besloten om het bod af te wijzen. Tot op dit moment is er geen nieuw bod geweest."

Volgens de berichten zou het gaan om een bod van honderd miljoen euro. Hetzelfde bedrag dus als dat wat de Catalanen eerder willen neertellen voor Philippe Coutinho van Liverpool. De Engelsen wezen net als Dortmund de aanbieding af. 

Overigens is Dembélé wel van plan om Dortmund te verruilen voor Barcelona. Hij meldde zich donderdag dan ook niet op de training. "Hij kwam vandaag niet opdagen. We hebben geen idee waar hij is. We konden hem ook niet bereiken", zo zei trainer Peter Bosz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen