Rentree Gündogan na maandenlange absentie aanstaande

9 augustus 2017, 19:45

Mooi nieuws voor Ilkay Gündogan. De Duitse middenvelder staat al sinds december vorig jaar buitenspel met een zware knieblessure, maar gaat op zeer korte termijn weer speelminuten maken bij Manchester City. Trainer Pep Guardiola overweegt hem minuten te geven in de oefenwedstrijd tegen Girona van volgende week.

De Duitser maakt deel uit van de selectie voor het duel met de Spanjaarden van aanstaande dinsdag. "Hij is dicht bij een rentree", zegt Guardiola. "Misschien krijgt hij minuten in Girona. Dit moeten we eerst met de dokter overleggen en we nemen geen enkel risico", aldus de coach, die blij is dat de Duitser bijna terug is. "Hij zal sterk moeten worden, maar zijn kwaliteiten passen perfect bij ons speelwijze."

Manchester City trapt het Premier League-seizoen zaterdag af met een wedstrijd tegen promovendus Brighton, waarna de selectie opvallend genoeg in het vliegtuig naar Spanje stapt voor het duel met Girona. Die wedstrijd speelt City om de spelers klaar te stomen voor het seizoen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen