Real Madrid te sterk voor Man United in strijd om Super Cup

8 augustus 2017, 22:51   Bijgewerkt: 8 augustus 2017, 23:49

Zinedine Zidane is met zijn ploeg het nieuwe seizoen meteen begonnen met een prijs. In Skopje won Real Madrid verdiend de Supercup van Manchester United met 2-1. Aan Engelse kant scoorde de kersverse Romelu Lukaku, namens de Spanjaarden waren Casemiro en Isco trefzeker. Het is het tweede jaar op rij dat De Koninklijke de Supercup in ontvangst heeft mogen nemen. 

United kwam er in de eerste helft simpelweg niet aan te pas. Het kon alleen een enkele keerdreigend worden met een kopbal van Romelu Lukaku en een gevaarlijke pass op Henrik Mkhitaryan. Met tien man achter de bal was het elftal van Jose Mourinho vooral bezig met verdedigen. Dat lukte aardig, maar kon de 1-0 van Casemiro niet voorkomen. De Braziliaan kon Real oog in oog met David de Gea op eenvoudige wijze – maar ook net in buitenspelpositie – aan een voorsprong helpen.

Casemiro

Casemiro

Maar op het moment dat de 3-0 van De Koninklijke in de lucht hing bracht Romelu Lukaku, die tot dusver weinig te zien was, de spanning weer terug. De kersverse spits in Manchester sloeg eenvoudig toe in een rebound, waar hij vlak daarvoor nog een grote kans liet liggen: 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen