Barça-preses sneert naar Neymar: "Niemand is groter dan club"

7 augustus 2017, 23:13

Barcelona-voorzitter Josep Bartomeu heeft kritiek geuit aan het adres van Neymar. De preses is niet te spreken over manier waarop de Braziliaan zaken heeft aangepakt. Vorige week werd voldaan aan de clausule van 222 miljoen euro, wanneer Neymar kon verkassen naar Paris Saint-Germain.

"Neymar is geschiedenis, hij wilde weg", citeert Marca Bartomeu tijdens een bijeenkomst voor Barça-supportersgroepen. "Hij had duidelijker kunnen zijn. De manier waarop hij dingen heeft gedaan, is niet juist. Niemand is groter dan de club."

Het vertrek komt voor Barcelona ook niet helemaal uit de lucht vallen. "We hebben gedacht dat er een kans was dat Neymar zou vertrekken. Daarom hebben wij zijn vertrekclausule ook verhoogd. Nu kijken we naar onze alternatieven. Hoe het ook was gekomen: uiteindelijk was het altijd goed geweest voor Barça. Als hij was gebleven, hadden we een geweldige speler. Met zijn vertrek hebben we veel geld."

Bartomeu sneerde ook nog richting Paris Saint Germain. "Wij zijn een club met 118 jaar aan historie, geweldige spelers en meer dan 140.000 leden. Het is van ons, en zijn niet handen van een sjeik of oligarch. De loyaliteit die Lionel Messi en Andres Iniesta laten zien, is een voorbeeld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen