Verhaegh naar Wolfsburg: "Kan ons direct helpen"

7 augustus 2017, 13:06

Paul Verhaegh wordt definitief speler van VfL Wolfsburg. De 33-jarige rechtsback heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij de club van trainer Andries Jonker, zo is maandag bekendgemaakt. Verhaegh komt transfervrij over van FC Augsburg, waar hij zijn verbintenis onlangs liet ontbinden.

"Paul komt onze defensie versterken", aldus Jonker op de officiële website van Wolfsburg. Nadat Verhaegh zijn contract bij Augsburg had laten ontbinden, werd hij al gelinkt aan de Noord-Duitsers. Volgens Jonker kon Wolfsburg wel defensieve versterking gebruiken als gevolg van blessureleed. "Paul kan ons meteen helpen en met zijn ervaring een referentiepunt zijn voor de jonge spelers."

Verhaegh had nog een contract tot medio 2018 bij Augsburg, waar hij zeven seizoenen actief was. "Ik ben blij dat ik in mijn carrière toch nog een nieuwe uitdaging kan aangaan. Dat is op mijn leeftijd geen vanzelfsprekendheid en dit is een grote kans voor mij", reageert de drievoudig international. "Ik heb prachtige jaren gehad bij Augsburg, die ik nooit zal vergeten. Ik heb veel te danken aan Augsburg en wens ze het beste."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen