Eerbetoon El Ghazi aan Nouri: "Lieve jongen"

7 augustus 2017, 09:09

Anwar El Ghazi leeft mee met Abdelhak Nouri. De aanvaller scoorde zondag voor OSC Lille in het competitieduel met Nantes en toonde daarna een shirt met daarop de tekst '34 Nouri'. Zijn oud-ploeggenoot bij Ajax liep vorige maand ernstige en blijvende hersenschade op.

"We hebben een heel bijzondere band. Ik was er bij Ajax voor hem als grote broer wanneer hij verlegen was of naar iets verlangde. Op het moment dat Appie bij het eerste kwam, keek hij de kat uit de boom en at hij tijdens het ontbijt stilletjes zijn broodje ei. Als hij bijvoorbeeld geen jus d'orange durfde te halen, deed ik dat. En dan nam ik ook wat extra fruit voor hem mee", vertelt El Ghazi tegen De Telegraaf.

"Ik wilde dit gebaar naar Appie maken, omdat hij een fantastisch mens is, een heel goede en lieve jongen", vervolgt El Ghazi. "Ik heb een aantal jaren met hem mogen voetballen, echt mogen genieten van zijn kwaliteiten. Ook omdat Marokkaanse jongens veel met elkaar optrekken, is hij in die periode echt een vriend van me geworden. Het was ook een steunbetuiging aan zijn familie. Ik krijg van mijn trainer Marcelo Bielsa niet heel veel vrij, maar ben op mijn vrije dag naar Amsterdam gereden. Daar heb ik Appie's vader een knuffel mogen geven en kunnen zeggen dat hij een fantastische zoon heeft, waar iedereen van houdt. Het was een kippenvelmoment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen