Everton speelt gelijk tegen Sevilla, verlies Jonker

6 augustus 2017, 18:11

Met Davy Klaassen als basisspeler is Everton er niet in geslaagd om Sevilla op de knieën te krijgen. Ondanks een razendsnelle goal in de eerste minuut speelde het team van Ronald Koeman met 2-2 gelijk tegen de Spanjaarden.

Spits Sandro Ramirez zorgde voor een geweldige start van Everton, aangezien hij na dertig seconden de 1-0 maakte op Goodison Park. Vervolgens duurde het lang totdat er weer gescoord werd. Dat gebeurde een kwartier na rust, toen Ever Banega trefzeker was. Drie minuten later was de terugkeerde Argentijn wederom doeltreffend, waardoor Everton in de achtervolging moest. Dat ging de ploeg goed af, aangezien Kevin Mirallas de eindstand vervolgens op 2-2 bepaalde.

Andries Jonker heeft met VfL Wolfsburg een nederlaag geleden tegen Fiorentina. De Duitsers gingen met 0-2 de bietenbrug op, door treffers van Nikola Kalinic en Federico Chiesa. Premier League-nieuwkomer Newcastle United heeft zondag een prima zege geboekt in de oefencampagne. Ayoze Perez en Christian Atsu maakten de doelpunten tegen Hellas Verona: 2-0.