Twente huurt Engels jeugdinternational van Manchester City

3 augustus 2017, 20:30

FC Twente huurt de negentienjarige Isaac Buckley-Ricketts komend seizoen van Manchester City. Met de Engelsman halen de Tukkers een aanvaller in huis. Zijn medische keuring heeft de jeugdinternational al achter de rug.

"Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen voor FC Twente uitkom. Een club met een mooie historie en, wat ik heb gehoord, ook een fanatieke aanhang die zorgt voor een geweldige sfeer", zegt Buckley-Ricketts op de website van Twente. "Ik weet natuurlijk dat Yaw, Bersant en Enes hier afgelopen seizoen hebben gespeeld en dat dit goed is geweest voor hun ontwikkeling. Ook ik hoop me bij FC Twente verder te ontwikkelen als voetballer en als persoon. Ik zie dit als een geweldige mogelijkheid om dat te bereiken en heb er veel zin in."

Buckley-Ricketts paste in het profiel waarnaar Twente op zoek was. "We hebben de afgelopen periode nauwkeurig gekeken naar de kwaliteiten die we zochten en daarover goed en veelvuldig contact gehad met City", aldus technisch directeur Jan van Halst. "Isaac is een rechter vleugelaanvaller en met zijn snelheid en techniek kan hij ervoor zorgen dat we voorin sterker worden. Zelf wilde Isaac dolgraag naar FC Twente komen, daar houden we van."

Met Engeland onder 19 jaar werd de Twente-aanwinst deze zomer Europees kampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen