NEC huurt Van de Pavert, maar wil Breinburg niet laten gaan

1 augustus 2017, 17:14

Ted van de Pavert zal komend seizoen door NEC Nijmegen gehuurd worden van PEC Zwolle. Daarmee maakt de 25-jarige verdediger dezelfde overstap als Anass Achahbar. Door de Jupiler League-club is een optie tot koop bedongen.

Afgelopen zomer werd Van de Pavert overgenomen van De Graafschap, waar hij jarenlang een vaste waarde was. In zijn eerste jaar in Zwolle kwam hij tot 26 officiële wedstrijden, waarin hij twee keer het vijandelijke doel wist te vinden.

Breinburg blijft voorlopig in Nijmegen

NEC is vooralsnog niet van plan om Gregor Breinburg zonder slag of stoot te laten vertrekken. De Nijmegenaren hebben inmiddels een tweede bod van Willem II op de 25-jarige middenvelder afgewezen, zo bevestigt technisch directeur Remco Oversier.

"Breinburg is het komende seizoen een van de steunpilaren van NEC", zegt Oversier tegenover De Gelderlander. De captain - waarin NAC Breda ook geïntresseerd is - ontbreekt dinsdagavond wel in het oefenduel tegen Al Jizira. "Iedereen zal dat meteen in verband brengen met de interesse van NAC en Willem II. Maar Breinburg zit met 39,5 graden koorts thuis."

NEC liet Breinburg eerder wel met Hapoel Ironi Kiryat Shmona uit Israël praten. "Bij zijn terugkeer uit Israël heeft Breinburg aangegeven dat hij met plezier aan een nieuw seizoen bij NEC begint. We laten hem niet zomaar vertrekken.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen