La Liga-baas onderneemt juridische stappen tegen PSG

30 juli 2017, 18:34

De geruchten over een transfer van Neymar naar Paris Saint-Germain zijn ook de voorzitter van de Spaanse competitie niet ontgaan. Javier Tebas is absoluut niet blij met de geruchten en is van plan de Franse topclub aan te klagen.

Dat geeft de competitiebaas aan in Mundo Deportivo. Volgens hem overtreedt PSG de Financial Fair Play-regels wanneer die club de afkoopclausule van 222 miljoen euro activeert. "We gaan een aanklacht indienen bij de UEFA en als de Europese voetbalbond niets doet, gaan we naar het sporttribunaal in Zwitserland", is hij duidelijk. "Als dat ook niets oplevert gaan we naar de rechter in Frankrijk en Spanje."

Tebas hoopt op deze manier de noodklok te luiden. "We kunnen niet met de armen over elkaar blijven zitten. Het gaat niet alleen om FC Barcelona, het gaat om het hele Spaanse voetbal. Vandaag is het Barça, morgen kan het Real, Atlético Madrid of een andere ploeg zijn", aldus Tebas, die PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi al op de hoogte heeft gebracht van zijn aanklacht. "Hij was boos op me en begreep het niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen