Fraser blij met zege op Reading: "Veel goede dingen gezien"

29 juli 2017, 21:49

Vitesse versloeg zaterdag het Reading FC van Jaap Stam. Voor de Arnhemmers was het een generale repetitie, want het eerstvolgende duel is dat tegen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal. Henk Fraser was over het algemeen zeer tevreden over zijn ploeg.

"Ik ben vooral blij dat we gewonnen hebben. Met name over de eerste helft was ik tevreden", zegt Fraser na afloop tegen Vitesse TV. "Ik heb heel veel goede dingen gezien. In de verdediging, maar daar hebben we ook hard aan gewerkt. Dat gaat zeker beter dan vorig seizoen.  Daarnaast vond ik het voetballend ook meer dan behoorlijk. De 0-3 vond ik dan ook zeer terecht en ik denk dat we de score nog wel verder hadden kunnen uitbouwen."

In de tweede helft kwam Reading terug tot 2-3. "Je weet dat je tegen een ploeg speelt die dan besluit de beuk er even in te gooien. Maar dat was ook de enige manier waarop ze van ons hadden kunnen winnen. Ik heb wat tackles gezien waar je in Europees verband zeker rood voor krijgt", verbaasde Fraser zich over de speelwijze van de ploeg van Stam. "Toen werd het echt een vechtwedstrijd en lieten we zien dat we dat eigenlijk ook konden. Voetballend was het toen wel wat minder. Maar we hebben terecht gewonnen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen