Kleine zege voor Koeman: "Zijn nog niet honderd procent"

28 juli 2017, 08:44

Met vier nieuwelingen in de basis begon Everton donderdag aan de Europa League-voorronde tegen het Slowaakse Ruzomberok. De verwachtingen waren daardoor hooggespannen en de moeizame 1-0 zege viel zodoende wat tegen. Ronald Koeman benadrukt dat er nog niet te veel van zijn ploeg verwacht mag worden.

"We zijn nog steeds niet op honderd procent", zegt de oefenmeester op de website van The Toffees. "We hebben er alles aan gedaan en in principe is 1-0 gewoon een prima resultaat in een tweeluik. Ik vond dat we voel druk gaven en prima waren in balbezit. Wel is het zo dat we meer hadden moeten creëren, maar we hebben gescoord en de nul gehouden. Er zijn dus genoeg positieve punten."

"Ik heb zeker vertrouwen in een goede afloop", vervolgt de coach. "Maar we moeten niet te veel verwachten. Een week extra training, dat is wat we nodig hebben. Het was fysiek zwaar voor de spelers om negentig minuten spelen. Normaliter komt dat nooit voor na vier weken voorbereiding. Het is daardoor een zware voorbereiding voor ons, maar de jongens hebben het goed gedaan."

Bij Everton begonnen Davy Klaassen, Cuco Martina en Maarten Stekelenburg in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen