Dante blijft geloven: "Ajax is echt niet superieur aan ons"

27 juli 2017, 08:37

Dante beseft dat OGC Nice geen al te beste uitgangspositie heeft overgehouden aan het eerste duel met Ajax in de derde voorronde van de Champions League. De equipe uit de Côte d'Azur kwam woensdagavond via Mario Balotelli met 1-0 voor tegen de Amsterdammers, maar dankzij een doelpunt van Donny van de Beek eindigde het in 1-1 in de Allianz Riviera.

"We moeten vertrouwen blijven houden in een goede afloop", zegt Dante na afloop van de remise in Nice. De Braziliaanse verdediger, die een verleden bij Bayern München, VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach heeft, baalt ervan dat zijn ploeg de voorsprong niet kon vasthouden. "Ik ben niet boos, maar wel teleurgesteld", komt Dante met een relationeel cliché op de proppen.

"Het is jammer dat de eindpass vaak niet goed was en dat we daarom een aantal kansen misten", vindt Dante. "Er valt niemand wat te verwijten, want de werklust was prima. We hebben met intelligentie gespeeld en wisten de boel wel compact te houden", analyseert de Braziliaan, die genoeg perspectief ziet voor de return van volgende week woensdag. "We moeten vertrouwen houden, alles is nog open. We blijven positief en geven nooit op. Ajax is echt niet superieur aan ons. We moeten onszelf alleen vertellen dat er wat te halen valt in Amsterdam."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen